Hoeveel HOMO HAAT is er in NEDERLAND? (VERBORGEN CAMERA) | Velvet X - CONCENTRATE VELVET


Concentrate Velvet
Concentrate Velvet

Zou jij Iris ook hebben aangesproken op haar gedrag op het terras?!

Vor 3 Monate
Mary Waay
Mary Waay

Nee ik ben het met haar eens.

Vor 13 Minuten
Johnny
Johnny

yep, zelf gay ...........dus altijd... GOEIE video ook ;) bedankt daarvoor

Vor 19 Tage
Evelien Hospers
Evelien Hospers

Ja zeker vind ik echt niet kunnen

Vor 26 Tage
Lizet van Gijssel
Lizet van Gijssel

Ja

Vor 28 Tage
Mary Waay
Mary Waay

het COC noemt zich de “belangenvereniging voor lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders”, maar draait blijkens haar eigen jaarverslag vrijwel volledig (98%) op subsidiegeld. Dat betekent dat met geld van mij voor homoseksuele belangenbehartiging wordt betaald, terwijl ik daar niet om gevraagd heb en homoseksuelen maar een uiterst kleine minderheid van de bevolking uitmaken. Er is dus ook geen algemeen belang.

Vor 3 Minuten
Jaimie Vermeule
Jaimie Vermeule

Toen ik met mijn vriendinnen naar Rotterdam Pride ging, schreeuwde een man naar ons dat we lekker terug moesten gaan naar Amsterdam. Ik snap niet hoe mensen zoveel haat kunnen hebben om iemands sexualiteit, ik heb eigenlijk medelijden dat ze zich zo druk kunnen maken daarover. Sigh.

Vor 11 Tage
YouTube Bruinier
YouTube Bruinier

Is Robbert homo? GVD hij is kapot knap

Vor 14 Tage
Jill Bakker
Jill Bakker

Is Robert is echt homo ??

Vor 16 Tage
Patatje
Patatje

HOMO'S!!!

Vor 19 Tage
Visib mediadiensten
Visib mediadiensten

Openlijk zeggen dat je het niet prettig vindt, is een 'verboden mening'? Hoe intolerant ben je als je dat niet aan kunt, niet accepteert? Echte tolerantie geeft ruimte voor BEIDE meningen!

Vor 21 Tag
Visib mediadiensten
Visib mediadiensten

Over 20 jaar kan dit niet meer hè, Iets met nieuwe nederlanders enzo

Vor 21 Tag
Cas Oostenbrug
Cas Oostenbrug

STOP MET roken

Vor 23 Tage
Robin Helmich
Robin Helmich

Mensen je kan zeggen is niet natuurlijk als je gay bent maar als je tegen homo's, bi's, lesbisch bent of transgender dan is er eerder volgens mij iets mis met jou hoor 👍🏼😘😍!!!!!

Vor 29 Tage
Charlotte Alvares
Charlotte Alvares

Ik snap de vraag;”accepteer jij homoseksualiteit?” niet eens. Wie ben ik om te denken dat ik het privilege heb om te gaan bepalen of ik iemand anders zijn leven goed vind of niet? Ben ook klaar met zeggen dat ik het prima vind. Normaalste zaak van de wereld en walgelijk dat homo’s zich moeten bezighouden met of ze worden geaccepteerd door andere mensen. Alsof jij zo’n bijzonder sneeuwvlokje bent dat jouw mening over homo’s er überhaupt toe doet.

Vor Monat
Nephlim Jedi
Nephlim Jedi

Vrijheid bestaat hier in Nederland, dat moet duidelijk gemaakt worden. Je mag vinden wat je wil, zolang je je haat maar niet uit in geweld en anderen er niet mee lastig valt. Wanneer jij vindt dat homo's je lastig vallen, loop dan gewoon weg, want hier in dit land mag je zijn wie je wil zijn. Vaak zijn de grootste tegenstanders zelf homo, kunnen verschillende reden voor zijn, en ze willen natuurlijk niet dat hun familie dit weet, dus gaan ze maar anderen uitschelden die wel accepteren dat ze homo zijn.

Vor Monat
Durmuis
Durmuis

“Tjah.. twee vrouwen ies.. Natoer, weetje” Ik ga stuk 😂

Vor Monat
Marco Nugteren
Marco Nugteren

vind het goed filmpje en ik schrik toch dat er zo mensen zijn die er op tegen zijn tegen homosexsualiteit ben zelf ook gay val zelf ook op mannen maar inddi je kan niet je zelf zijn op straat wat eigenlijk heel erg is. maar vind het wel goed om zulke filmpjes te maken.

Vor Monat
Bentheee97
Bentheee97

Niet alleen de negatieve reacties zijn vervelend, ook als mensen overdreven geïnteresseerd zijn of het mega sexy vinden is het super vervelend. Uitgaansleven is echt een hel. Laat iedereen lekker zn ding doen.

Vor Monat
Samm El
Samm El

Dus als je tegen homo’s bent ben je geen goed mens???

Vor Monat
Chelseavdlinden
Chelseavdlinden

No offense maar 4:24 deze reacties waren niet ‘oke’. Gelach en gefluit en ongepaste opmerking kunnen dan wel geen haat zijn maar het is ongemakkelijk en naar. Een relatie tussen twee vrouwen is geen lopende mannelijke fantasie die gemaakt is voor dit soort mannen. Het sexualizen van vrouwelijke koppels is ook een groot probleem. Ik heb hier oprecht dagelijks last van. Mijn relatie is niet bedoelt om op straat “have sex” nageschreeuwd te worden. Ook dit punt is belangrijk. Mijn relatie bestaat niet om een man op straat op te winden maar toch zijn er elke dag mannen die dat wel denken. Daarom is het belangrijk dat er erkend wordt dat dit NIET oke is. Maak hier een filmpje over!

Vor 2 Monate
janneke xo’
janneke xo’

Jullie zouden dit een keer moeten testen in een dorpje ofzo

Vor 2 Monate
Kevin van Dijk
Kevin van Dijk

Ik ben zelf homo en ik vind dat Nederland goed is er wordt wijnig gediscrimineerd en ik ben nog maar 16

Vor 2 Monate
jij niet
jij niet

Niet iedere homo is een flikker, maar iedere flikker is homo

Vor 2 Monate
SMD Productions
SMD Productions

6:29 Respect voor die man! Hij komt op voor zn eigen stand standpunt.

Vor 2 Monate
SMD Productions
SMD Productions

Vieze flikkers als ik ergens aan het eten ben en ze doen dat dan zeg ik er ook wat van!

Vor 2 Monate
Maurice Mameli
Maurice Mameli

2 vrouwen geen probleem maar 2 mannen is het wel een probleem? Zodra jouw ogen worden gesierd en je lesbisch fantasie word gestreeld is het dus ok, beetje egoistisch vind ik. Homofobisch zijn wanneer sommigen zich ''bedreigd'' voelen.

Vor 2 Monate
yes
yes

Ik hoef ook niet 2 jongens te zien zoenen. Dat is mijn goed recht en dat moet jij accepteren. Lege huls zonder inhoud ben je iris.

Vor 2 Monate
yes
yes

Wat raar en hypocriet dat die jongen niet zijn eigen mening mag hebben. En dat vieze wijf wilt hem een stomp geven. Hypocriet !!!!!!!

Vor 2 Monate
Rafael Grot
Rafael Grot

Niet omdat je homos niet accepteerd bn je geen goed mens ..iedereen zijn eigen mening...het is geen mensenrecht ten eerste...dus hoeft niet getolloreerd te worden...mag verschillen per persoon

Vor 2 Monate
Ajax 4Life
Ajax 4Life

Jullie willen gwn jullie eigen mening opleggen aan iedereen als een soort religie, ik heb ook niks tegen homo’s, ze moeten lekker doen waar ze zin in hebben maar ik hoef niet twee mannen zien te bekken of naast elkaar zien te lopen. Als dat mij een homofoob maakt, so be it..🤨

Vor 2 Monate
Ludia Latumahina
Ludia Latumahina

Ik zelf ben niet tegen homo’s omdat ik een homo bestfriend heb maar ik vond het wel heftig dat ze gelijk zo heel erg reageren toen die jongen gewoon eerlijk zei dat hij tegen homo’s is. Overdrijven is ook een vak😒. Ik kan ook tegen jullie zeggen OWH WAT ERG HIJ MAG ZIJN MENING NIET GEVEN. dat is precies het zelfde 🤔

Vor 2 Monate
Robbie T
Robbie T

Doodstraf voor homo zijn altijd +1

Vor 2 Monate
TheExplorders
TheExplorders

Ik hou echt van deze serie

Vor 2 Monate
Erik Theunissen
Erik Theunissen

Ik hoef het ook niet te zien

Vor 2 Monate
MrTekula
MrTekula

Even een analyse maken... Mijn mening over de geïnterviewden. Je kunt haten wat je wilt. Maar ik ben er van overtuigd, dat liefde geaccepteerd moet worden. Op welke manier dan ook. :) 1:28-2:20: Verschillende meningen. Sommige begrijp ik en andere hebben ik een minder goede mening over, maar alsnog vind ik het prima. 2:21-2:28: Ben ik het volledig mee eens, op uitzondering van 2:21-2:25 (hij zegt het namelijk vanuit z'n eigen standpunt. De vraag is niet wat hij leuker vindt om naar de kijken, maar wat het verschil is tussen 2 zoenende vrouwen en 2 zoenende mannen) en 2:36-2:31 (deze man... Zegt genoeg). 3:58-4:22: Dit gaat prima. 4:32-5:30: Deze jongens zijn best oké. Een opmerking vond ik wel wat jammer (dat een van de jongens zei dat men wordt opgepakt en de ander vindt het niet gek dat dat gebeurt). 5:50-6:09: Geen zin om foto's te maken of geen zin om foto's te maken van/voor het "homostel"? Verder zijn ze wel gewoon chill. 6:10-6:17: In dit gesprek kwam dit misschien een beetje vreemd uit bocht voor naar mijn idee. Verder geen mening, want blijkbaar worden ze er wel opgewonden van. 6:18-6:24: Dank u! :) 6:25-6:32: Nu nog even onderbouwen. 6:35-: Nu komt het... Dus omdat hij van vrouwen houdt is hij tegen homo's? Goed onderbouwd! Dus ik vind zijn mindset niet leuk, mag ik dan ook tegen hem zijn? Beetje raar... 6:38-6:44: ... 6:45-6:47: Of hij doet omslachtig of hij snapt de vraag niet. Maar is wel een makkelijk excuus die zowat iedereen tegenwoordig wel gebruikt. 6:52-6:59: Dat is zeker waar. 6:59-7:10: Beter dan ze in elkaar te hebben geslaan. 7:11-7:18: Waarom? Graag een antwoord zonder het woord "geil" of worden die ermee te maken hebben te gebruiken. 7:28-7:34: Dus omdat hij letterlijk maar één jongen kent die homo is, waar hij geen goede ervaringen mee heeft, wil hij geen homo's in de buurt. Oké, dus als ik een heterojongen als een vriend heb, die ook iets flikt wat ik niet leuk vindt, mag ik ook zeggen dat ik geen hetero's in de buurt wil? Beetje raar. 7:40-7:51: En nu mag Robbert wel in hun buurt komen, terwijl hij homo is? En net zeggen ze dat... Ach ja, laat ook maar. Het zal de druk wel zijn. En zoals ik al zei, ik zou het ook niet fijn vinden als het door mensen vlak voor m'n neus wordt gedaan. 7:52-8:24: Ze vinden het oké, dat is prima. Maar dit is lastig. Want Saoedi-Arabië is echt gevaarlijk als het daar op aankomt. Dus ik begrijp hun reactie heel goed. Wel heel erg, jammer, maar zo zijn de wetten daar nou eenmaal. 8:35-8:51: Zij zijn tof! :) 10:58-11:47: Die man. I'm proud! :) 12:21-12:38: Die vrouw ook. Nog steeds trots! :) Naast sommige reacties/antwoorden, vind ik het wel vervelend hoe erg er tegen homo's gereageerd werd. Maar gelukkig zijn er ook zeker mensen die er voor opkomen en liefde supporten op welke manier dan ook! We zijn al een stuk verder dan vroeger, maar we zijn er nog niet. En toch geloof ik dat er een betere toekomst wacht op ons allemaal! :)

Vor 2 Monate
Princess Moon
Princess Moon

Youknow ik hou nie van die kleffe stelletjes , maar dit is niet oké !

Vor 2 Monate
Princess Moon
Princess Moon

Heel goeie video!!❤❤ Maar ik vind dat door deze video maak je sommige mensen heel erg onzeker , wel heeeele mooie video met een goede betekenis😍😍

Vor 2 Monate
El Kartal
El Kartal

Ik heb zelf niks tegen homo’s maar je moet ook gewoon respecteren dat sommige mensen het niet oké vinden ik bedoel dan leven je niet in en vrij land als zo en mening mag hebben

Vor 2 Monate
Aleyna Gelegen
Aleyna Gelegen

Film een aflevering over Transgenders. Neem mij mee, en film vooral buitenlandse jongeren. Als je de nieuws niet haalt word ik weer een man. X

Vor 2 Monate
Cry Baby
Cry Baby

Echt fucking irritant dat al die geile hondjes alleen lesbische vrouwen accepteren🙄

Vor 2 Monate
Rosa P.
Rosa P.

nja die ene jongen die er tegen is, maakte wel gewoon die foto. en gaf eerlijk toe dat hij het niks vond. als iemand er tegen of voor is, is allemaal prima maar ga gewoon normaal met elkaar om.

Vor 2 Monate
Ranya Snatersen
Ranya Snatersen

Jullie maken echt toffe video’s ❤️

Vor 2 Monate
girlpoppy123
girlpoppy123

Geweldig jullie zijn super! 🌈💕

Vor 2 Monate
Yourdutch Media Productions
Yourdutch Media Productions

Lang leven de multi culti zullen we maar zeggen.

Vor 2 Monate
Driedubbel Flakka
Driedubbel Flakka

Ondanks de blur vind ik het ook niet oké om te zien dat jullie beelden gebruiken waarbij ze zeggen dit niet te willen. Deze mensen kunnen mogelijk gevaar lopen. Ook voor eigen familie die hen herkent en handelen uit eigen overtuiging. Homo haat is niet oke! Maar iemand in gevaar brengen ook niet. Hopelijk is daar een goede afspraak over gemaakt.

Vor 2 Monate
Ashraf
Ashraf

ik haat homo''s

Vor 2 Monate
Cry Baby
Cry Baby

Treat the world with love not with hate honey😚❤

Vor 2 Monate
x Merel
x Merel

Respect voor die jongens die hand in hand wegliepen!! ❤

Vor 2 Monate
Gay Goth
Gay Goth

Ik mag dus als lesbische vrouw mijn vriendin op straat aflebberen en twee mannen kunnen amper hand in hand lopen. Kunnen mensen even normaal doen en wat toleranter zijn? Er zit geen verschil in.

Vor 2 Monate
Isa Coenrades
Isa Coenrades

Die jongen van 7.30 snap ik wel hoor. Een homo heeft en leuk gevonden en hem als het ware betast. Nu heeft hij daar soort van trauma aan, ik snap het wel.

Vor 2 Monate
Zélina Bazen
Zélina Bazen

Wat nou tegen Homo's joh Acepteer die mensen joh

Vor 2 Monate
Yonatan Stakenburg
Yonatan Stakenburg

Geweldige video, maar het laat de kijk op homoacceptatie in Amsterdam zien en dit is helaas een groot verschil met de gemiddelde Nederlander

Vor 2 Monate
cantforgetyou
cantforgetyou

Ik wil niet discrimineren, maar volgens mij waren het vooral de buitenlanders die er moeite mee hadden met de twee mannen.

Vor 2 Monate
No world like this one
No world like this one

'Ik wilde een stomp voor zijn kop geven.' We kunnen allemaal een afwijkende mening hebben. Dit is ook de gedachte dat sommige homohaters hebben. Die willen ook een 'stomp' voor iemand zijn kop geven. Laat mensen toch in hun waarde. Respect werkt van 2 kanten. Zo lang je geen last van hem hebt (hij heeft zelfs gewoon foto's genomen) laat je hem met rust. Klaar.

Vor 2 Monate
concerts and stuff
concerts and stuff

Zelf ben ik lesbisch, en ik merk ook dat ik eigenlijk nooit kritiek krijg. En homos geregeld, ik vind dus dus echt niet eerlijk. Alsof jij er wat aan zou kunnen doen dat je op je eigen geslacht valt. PS. ik merk ook wel dat meiden het ook niet altijd accepteren.

Vor 2 Monate
Itshazal 90s
Itshazal 90s

Twee vrouwen dat is gewoon NATOERR ik ga stuk 😂

Vor 2 Monate
E L S I E K E E E
E L S I E K E E E

6:31 omggg echt stom mens

Vor 2 Monate
Jasmine
Jasmine

De seksualisatie van lesbiennes is weer lekker kut hier. Ik durf nauwelijks bij een hetero man in de buurt te komem zo

Vor 2 Monate
Pancake
Pancake

Aids verspreiders

Vor 2 Monate
Arne Maeschaelck
Arne Maeschaelck

wat zijn er nog veel mensen met een scherpe mening... ik dacht dat iedereen het nu wel zowat neutraal vond en er niet echt meer over nadacht... echt erg, eigenlijk

Vor 2 Monate
Hoi Doei
Hoi Doei

5:09 omgksks hun waren echt cute ik wou dat alle jongens zoals hun reageerden lol bde

Vor 2 Monate
NRG Phaze
NRG Phaze

Eigenlijk vind ik het niet zo leuk als mensen vlakbij of tegenover mij gaan zitten zoenen (en dan bedoel ik meer dan een kus). Niet omdat ik dat afstotelijk vind, maar omdat ik - voor mijn gevoel - een beetje gedwongen word om het te negeren, en dus moeite moet doen om het niet te zien. Doe ik dat niet, dan lijkt het of ik er op zit te kijken, en dan word ik een beetje in de "viespeuk" hoek geplaatst. Wat betreft de homo-tolerantie zelf, ik heb zo het idee dat het daar minder goed mee gesteld is dan 20 jaar geleden. Ik heb geen idee waarom, maar ik weet nog wel dat in de jaren 90 de homo "cultuur" een belangrijke plaats had in de commercieele muziek en het uitgaansleven. Zo zeer zelfs dat het bijna niet meer opviel. Dat is allemaal grotendeels weggevallen, en vele homo bars en clubs zijn ondertussen al lang verdwenen. Zou het kunnen zijn dat homosexualiteit weer wat obscuurder en underground is geworden?

Vor 2 Monate
Aurelia De Vries
Aurelia De Vries

Je moet gewoon kunnen zijn wie je bent of je nou homo of lesbi bent wat boeit dat nou weer like als je het een bent x

Vor 2 Monate
EL! ZE
EL! ZE

Deze test klopt totaal niet. Zet maar een twee butch vrouwen naast elkaar en de mannen reageren net zo heftig als dat ze twee jongens zien.

Vor 2 Monate
Turan K
Turan K

Dan moet je ook naar de buitenlanders toegaan je zei net zelf dat ze daar worden gedood dus dan moet je dat ook verwachten.

Vor 2 Monate
Xenon
Xenon

Twee vrouwen is net zo weinig natoer als twee mannen, meneer

Vor 2 Monate
Snans snansje
Snans snansje

homo zijn is onnatuurlijk,meestal als iets onnatuurlijk is sterft het af want onnatuurlijk betekend zwak. Homo zijn is daarom onnatuurlijk,En niet komen met het argument van"bij 450 dier soorten komt homoseksualiteit ook voor",kannibalisme komt voor bij 1500 dier soorten... Dus kannibalisme is meer"natuurlijk" dan homoseksualiteit en meeste dieren hebben een instinct dus als zij te veel hormonen hebben gaan ze alles proberen te bevredigen.dus zouden we dan in jullie liberale logica kannibalisme legaal maken.NEE! het is namelijk dom om dieren natenstreven wij mensen zijn namelijk geen dieren en we hebben namelijk normen en waarden en hebben geen instinct.Als iemand dieren na wilt streven dan is hij of zij niet waardig om zich mens te noemen. Als ze bewust geen nageslacht willen betekend dat het onnatuurlijk is wat ze doen,men is gebouwd om kinderen te hebben. Dus geen kinderen nemen duid aan van natuurlijke selectie meestal hebben homos veel oestrogeen(een vrouwelijk hormoon) dus als homos geen kinderen nemen van hun zelf sterft het oestrogeen gen uit. vandaar dat vroeger veel kinderen nemen een teken van vruchtbaarheid was.

Vor 2 Monate
Roy Hoeksema
Roy Hoeksema

Toch snap ik niet hoe je jezelf niet als homofoob beschouwt als je PRO-pride bent. De gaypride is het meest verschrikkelijke evenement van het jaar en zou eigenlijk afgelast moeten worden.

Vor 2 Monate
Ali soma2060 علي الصومالي
Ali soma2060 علي الصومالي

wat niks is oke in saudi Arabië 8:02 ze zijn gwn beetje te streng maar dan moet je niet zeggen dat er niks oke is in saudi Arabië

Vor 2 Monate
Ali soma2060 علي الصومالي
Ali soma2060 علي الصومالي

ik ben zelf een moslim als ik homo op straat zie ga ik niks zeggen maar als die naar me achterste ofzo kijkt dan sla ik zijn tanden er uit ik kom uit Somalië een moslim land in de Hoorn van Afrika daar krijgen homo's ook doodstraf

Vor 2 Monate
Sam Delikát
Sam Delikát

Dus deze video word gemaakt voor mensen die niet uit de kast durven te komen en dan is de titel hoeveel homo haat er in Nederland is... Nice.

Vor 2 Monate
Mendes Army
Mendes Army

vreselijk dat mensen in 2018 nog zo dom zijn dat ze 2vrouwen accepteren maar 2 mannen niet.... ik bedoel mij maakt t niet uit welk geslacht mensen ziin als ze maar gellukig ziin

Vor 2 Monate
Jorian 9
Jorian 9

Ik heb oprecht niks tegen homo's maar van nichten walg ik. Van die over de top homo's; die nog harder gillen dan een meisje zelf, hard " iewl " zeggen en zo veel mogelijk doen alsof ze een kutje hebben, bah

Vor 2 Monate
ILoveMorgan And many more
ILoveMorgan And many more

Als een lesbies of homo stel mij vroeg om een foto te maken zei ik sws ja ik hou van die mensen dan weet je meteen dat ze iedereen accepteren en ze zijn gwn super aardig

Vor 2 Monate
danideboe
danideboe

Twee vrouwen is gewoon natoer weet je wel 🤣🤣

Vor 2 Monate
Marit Spaans
Marit Spaans

In mijn vriendengroep is één iemand homo, twee lesbisch, waarvan één ook transgender is. Mijn beste vriendin heeft autisme en is bi en ze zijn allemaal geweldig. Wat iemand heeft, hoe iemand zich voelt of waar hij/ zij op valt zegt niks over de persoon zelf.

Vor 2 Monate
DoWhatThouWilt gmdkdk
DoWhatThouWilt gmdkdk

een homo mag niet in mijn buurt komen en zoenen XD alsof homo’s de hele dag lopen te zoenen😂

Vor 2 Monate
DoWhatThouWilt gmdkdk
DoWhatThouWilt gmdkdk

Omdat je op een ander geslacht valt willen mensen in een Islamitische land word je kop eraf gehakt 😧😧😧 en dan noemen ze het een geloof van de vrede heel leuk maar niet heus gatver.

Vor 2 Monate
TheYellowRoseNL
TheYellowRoseNL

Ver? We lopen achter op anderen landen. Homo's op pakken

Vor 2 Monate
GameGedoe
GameGedoe

Wat een sukkels van minuut 5:00, hahaha het is Adam dus je word snel gepakt hahaha met ze coolcat tasje😂😂🤷🏼‍♂️

Vor 2 Monate
TheTrueAri
TheTrueAri

Ik zie hier steeds comments van dat 2 zoenende vrouwen wel wordt geaccepteerd maar als je even goed nadenkt is dat ook niet zo. Mannen vinden dat alleen leuk in een porno of om te zien omdat ze er opgewonden van raken, omdat ze vrouwen alleen maar zien als seks objecten en dan hebben ze er twee. Heeft niemand dat gezien van die man die zei dat een meid een waardeloze bi was omdat ze geen trio’s wilde doen met nog een meid? Het gaat altijd alleen maar om hun plezier. En nee niet alle mannen maar wie de schoen past moet m dragen

Vor 2 Monate
TheTrueAri
TheTrueAri

Maar de reacties zijn vooral heftig op homoseksuele mannen

Vor 2 Monate
PLUSSS Gt
PLUSSS Gt

Dit is echt raar jullie vragen om die persoon hun reden voor hun gezicht doet die bitch lief en aardig enzo maar daarna als ze er niet zijn in due studio wilt ze hun een klap voor hun kop geven ? Kkr slet geef dan dit is dan nou de top punt van pussy zijn en ik zelf haar homo’s en lesbisch lesbisch zien zoenen vind ik normaler dan homo’s wand als jongens zijnde kan ik er niet naar kijken en mensen zeggen ja homosexualitiet kom juist voor in dieren hahahaha dus jij denkt dat geiten,schapen en paarden de hersenen daar voor hebben?

Vor 2 Monate
Roy Hoeksema
Roy Hoeksema

PLUSSS Gt Ja, dat denken wij door wetenschappelijke onderzoeken. Seksuele geaardheid varieert bij letterlijk elk zoogdier, wat het mogelijk maakt voor paarden, honden, enzovoort om zich aangetrokken te voelen tot hetzelfde geslacht. Het is volledig natuurlijk.

Vor 2 Monate
Mika
Mika

Ik vind het een goede video, omdat het een degelijke weergave geeft van wat er gaande is in de maatschappij en met name onder de jongeren. Het enige mindere vind ik de manier van interviewen. Ik krijg een beetje het idee dat jullie mensen woorden in de mond leggen en daarmee een negatieve reactie proberen op te wekken. Zeer waarschijnlijk niet jullie bedoeling, maar ik zou er wel op letten. Xxx

Vor 2 Monate
Huy Tran
Huy Tran

Echt super geweldig dat jullie een video maken over homo haat. Dit raakt mij eigenlijk ook wel omdat ik zelf ook homo ben en dagelijks nare reacties op straat hoor en zelfs 1 keer bij mijn nek gegrepen. Dus homo acceptatie is in Nederland nog niet echt heel goed vergelijken in Spanje bijv.

Vor 2 Monate
André Pranger
André Pranger

………een heel goed video! Super!👍………

Vor 2 Monate
Rogier Goos
Rogier Goos

Is er ook een experiment gedaan over de vrouwelijke rechten en hoe vrouwen staan qua rechten. Ik ben zelf een jongen en ik ben voor femisme ik ben voor dat vrouwen gelijke rechten moeten hebben als mannen ik vind het een schande dat vrouwen minder rechten hebben dan mannen. Like als je met me eens bent en me mening support

Vor 2 Monate
Roy Hoeksema
Roy Hoeksema

Rogier Goos Vrouwen hebben dezelfde al dan niet meer rechten dan mannen. Rechterlijke gelijkheid is al behaald in de westerse wereld. Het feminisme is overbodig. Get over it.

Vor 2 Monate
A$AP
A$AP

"Waarom 2 vrouwen wel en 2 mannen niet" "Ja dat is gewoon natuur" maaaaaat 😂

Vor 2 Monate
Agnes de Groot
Agnes de Groot

OMGGG DAT IS MIJN OPA BRETT!!!!!♥♥♥

Vor 2 Monate
Abdullah Dikmen
Abdullah  Dikmen

Lesbiese mensen worden meer geaccepteerd dan homo’s dat is echt bizar ik ben zelf geen homo maar ik accepteer ze wel

Vor 2 Monate
Romy de Jong
Romy de Jong

Jezus hoe hypocriet kunnen sommige zijn.

Vor 2 Monate
Diorana
Diorana

foundation geeler dan muur

Vor 2 Monate
The Flushing Channel
The Flushing Channel

Vooral al die rotte kutmoslims die er over liggen te zeiken. En die hun haat overdragen op domme meningloze blanken. Zodat die ook lekker mee kunnen haten met hun kut nektasjes.

Vor 2 Monate
Mayla Kurnaz
Mayla Kurnaz

bijna alleen de buitelanders in deze video geven toe dat ze tegen homo s zijn , dit is hun opvoeding geweest en waarschijnlijk ook vanwege het geloof , ik ben zelf moslima en geloof niet in homo liefde maar oordeel niet en accepteer homo s wel , ook zou ik niet fijn vinden als homo s of lesbies voor mijn gezicht zitten te zoenen maar t zelfde geldt voor hetro s dus jullie zoeken de ''negatieve'' reacties ook een beetje op .

Vor 2 Monate
charissa slijngard
charissa slijngard

Smerig kut programma met jullie nwo agenda smerig net als de duivel 😡😡

Vor 2 Monate
Star Jette
Star Jette

Mijn moeder is ook lesbisch💞♥️

Vor 2 Monate
Ambeertje Xxx
Ambeertje Xxx

Voor de Christensen die onzeker zijn vanwege homoseksualiteit.. God houd van je. God houd van iedereen. ❤️🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈❤️

Vor 3 Monate
Myrthe Corstens
Myrthe Corstens

ik schrik nog steeds zo van de reacties, ik vind dat iedereen mag zijn wie hij is en houden van wie je wilt

Vor 3 Monate
TrashUnicorn Miller
TrashUnicorn Miller

bij de pol met 'zou je een homo als vriend willen?' zou een optie moeten zijn 'ik ben de homo'

Vor 3 Monate
Lotte Geers
Lotte Geers

Love you robert

Vor 3 Monate
Nika Hofman
Nika Hofman

Ik vind het echt erg hoe mensen tegen homo's en lesbi's zijn (sorry ik weet niet goed hoe je lesbi's schrijft) en btw : ik vind homo's en lesbi's super schattig samen dus ik ben voor lesbi en homo zijn echt LOVE IT!! ❤❤❤

Vor 3 Monate
J anine
J anine

‘Will you broadcast it?’ ‘No not international’ Eh.. YouTube is het grootste internationale videoplatform ter wereld.

Vor 3 Monate
Jam Panman
Jam Panman

Ik vind zelf dat mensen gewoon hun eigen mening mogen over homosexualiteit Niet iedereen hoeft het te accepteren. Als ze homo’s niet gaan uitschelen,slaan,... dan vind ik het prima

Vor 3 Monate
AMT Design
AMT Design

IK HAAT HOMOS! BEDREIGING VOOR ONZE AARDE!

Vor 3 Monate
Nick Nick
Nick Nick

2:28 dat is gewoon natooer

Vor 3 Monate

Nächstes Video